Obsah

Mateřská škola má nové prostory

Typ: ostatní
"Ložnice a šatna - efektivní využití prostoru mateřské školy" je název projektu, v rámci kterého vznikl pro děti nový prostor pro odpočinek a také šatna. Tento projekt podpořil Plzeňský kraj.

Veškeré práce byly realizovány během srpna 2014, tedy v odbě letních prázdnin, aby se děti vrátily do nového prostředí. Mnozí z místních ještě pamatují neútulný a nevyužitý vstupní prostor a dlouhou tmavou chodbu, kterou děti vcházely do třídy. Na druhou stranu neměly ale vůbec ložnici a denně se musela rozkládat všechna lehátka. Ze stávající šatny a skladu lehátek tedy vznikla pěkná ložnice pro většinu lehátek. Z neútulného vstupu a dlouhé chodby jsme „vyrobili“ krásnou, novou a prosvětlenou šatnu. Na tento projekt jsme dostali dotaci z Programu stabilizace a obnovy venkova Plzeňského kraje ve výši 200.000,- Kč, přičemž celkové náklady činily 339.222,- Kč. Byl to poslední dětmi využívaný neopravený prostor. Ačkoli je v této budově pořád co dělat, protože v původním a ne moc dobrém stavu jsou ještě místnosti zaměstnanců, úklidu a kuchyně, jsme vděční za každý vylepšený kousek. Naše školka je zase o mnoho hezčí a nejen pro děti veselejší a příjemnější!
         Sklad lůžkovin             Nová ložnice
           Původní sklad lůžkovin              Nová ložnice

          Chodba              Chodba původní
         Vstup do třídy a skladu     Hlavní vstup se vstupní chodbou  

         Vstup nový               Vstup po úpravách
            Vstup do třídy hlavní vchod se šatnou po opravách             


Vytvořeno: 17. 3. 2015
Poslední aktualizace: 24. 11. 2020 14:39
Autor: Správce Webu